Albanian English Italian
 • VTEM Image Show

  Arsi-K !

  Me te miret per nje kuzhine perfekte
 • VTEM Image Show

  Arsi-K !

  Me te miret per nje kuzhine perfekte
 • VTEM Image Show

  Arsi-K !

  Me te miret per nje kuzhine perfekte
 • VTEM Image Show

  Arsi-K !

  Me te miret per nje kuzhine perfekte
 • VTEM Image Show

  Arsi-K !

  Me te miret per nje kuzhine perfekte
 • VTEM Image Show

  Arsi-K !

  Me te miret per nje kuzhine perfekte
 

Produkte te zgjedhur

 • 1
 • 2
Gota nga "party line"

Gota nga "party line"

Gota Flut qe ndricojne me LED, me ngjyra te ndryshme.

Gota "rystal"

Gota "rystal"

Gota për verë dhe ujë, qelq transparent pa fron.  

Gota "kouros"

Gota "kouros"

Set gotash për shampanjë, liker dhe kokteile të ndryshëm.  

Gota "anthea"

Gota "anthea"

Set gotash për ujë, whiskey dhe pije të ndryshme.  

Pjatë "christmas village"

Pjatë "christmas village"

Pjatacnë ëmbëlsirash e sheshtë prej qelqi të dekoruar.  

Kupë për akullore "flamenco"

Kupë për akullore "flamenco"

Prej qelqi në ngjyrë vjollce.  

Aksesore te ndryshem

Prev Next
Unaza/ caucciu'

Aksesor zbukurimi me LED per party dhe f...

Mikser pijesh

Pajisje profesionale per krijimin e kokt...

Bartender line

Gota per bare dhe banaqe. Linja bartende...

Gota fosforeshente

Gota fosforeshente ne pese ngjyra te ndr...

Gota iluminoze

Gota kokteilesh dhe pijesh te ndryshme, ...

London Latte Macchiato

Gota qelqi për caffelatte dhe capuccino....

Tavlla Rounds

Set tavllash qelqi të dekoruara,  

Shishe të dekoruara

Set shishesh qelqi të dekoruara të përsh...

Kullesë "domus"

Kullesë inoksi për makarona.  

Aksesorë kuzhine "ypsilon"

Aksesorë për përpunimin e mishit prej ce...

Produkte te fundit

Prev Next
Gota nga "party line"

Gota nga "party line"

Gota Flut qe ndricojne me LED, me ngjyra te ndryshme.

Gota "rystal"

Gota "rystal"

Gota për verë dhe ujë, qelq transparent pa fron.  

Gota "kouros"

Gota "kouros"

Set gotash për shampanjë, liker dhe kokteile të ndryshëm.  

Gota "anthea"

Gota "anthea"

Set gotash për ujë, whiskey dhe pije të ndryshme.  

Pjatë "christmas village"

Pjatë "christmas village"

Pjatacnë ëmbëlsirash e sheshtë prej qelqi të dekoruar.  

Kupë për akullore "flamenco"

Kupë për akullore "flamenco"

Prej qelqi në ngjyrë vjollce.  

Akullmbajtëse "marocco"

Akullmbajtëse "marocco"

Për shtëpi dhe hotele, mbajtëse akulli prej kristali transparent.  

Set tasesh

Set tasesh

Set tasesh qelqi të madhësive të ndryshme, për sallata dhe fruta.  

Set gotash uji

Set gotash uji

Set gotash qelqi në disa ngjyra të ndryshme.  

Takëme "laguna"

Takëme "laguna"

Set prej 76 pirunjsh, lugësh dhe thikash inoksi, për hotele dhe restorante.  

Partneret